Carpaccio met waterkers

Heb jij binnenkort een etentje en wil je graag iets bijzonders op tafel zetten? Met deze smakelijke carpaccio met truffel en paddenstoelen steel je gegarandeerd de show.


Bio boodschappenlijstje

Voorgerecht, 2 personen, bereidingstijd 10 min., vlees


  • 60 gr amandelen
  • 400 gr rundercarpaccio
  • handvol waterkers of winterpostelein
  • 100 gr gemengde paddenstoelen
  • ½ potje truffelmayonaise
  • versgemalen zwarte peper

Bereid dit lekkere gerecht in een paar simpele stappen

Stap 1: Rooster de amandelen goudbruin in de oven op 180°C of in een droge koekenpan en hak ze grof met een mes.

Stap 2: Schik de rundercarpaccio op de borden en leg de waterkers of winterpostelein in het midden.

Stap 3: Verdeel de paddenstoelen erover en schep er mooie toefjes truffelmayonaise bij. Garneer met de amandelen en breng op smaak met zwarte peper

Bereid dit lekkere gerecht in een paar simpele stappen