Doe mee met de gratis workshop Begin je eigen biologische moestuin

12-04-21 10:55

Je eigen biologische groente en fruit telen in jouw tuin, op je balkon of de vensterbank? Dat kan jij ook! Tijdens de gratis workshop Begin je eigen biologische moestuin helpen we jou op weg om jouw moestuin tot een succes te maken. Presentatrice Marjolein Keuning neemt je samen met een professionele tuinder mee in het proces en leert je alles over de grond, zaaien, onkruid en plagen op een natuurlijke manier aanpakken en nog veel meer! De workshop is op zondag 25 april om 13:00 uur en vindt plaats via Zoom.

Je kan heerlijke biologische groente en fruit kopen in de winkel, maar nog veel leuker is om van je eigen oogst te eten! Ga direct aan de slag met de kennis die je hebt opgedaan, zodat jij over een paar weken je eerste oogst kan opeten.


Meld je gratis aan voor de workshop via deze link. Je ontvangt in de bevestigingsmail een boodschappenlijstje met alles wat jij nodig hebt om je eigen moestuin te starten.


Wat ga je leren tijdens de workshop?

In de workshop leer jij hoe jij jouw eigen moestuin kan starten. We nemen je rustig mee in het proces en er is ook tijd om vragen te stellen.

→ Hoe begin je een moestuin in je tuin of in potten en bakken
→ Inrichten van jouw moestuin
→ Zaaien en stekjes
→ De uitgangspunten van biologisch moestuinieren
→ Onkruid en ongedierte als slakken op een biologische manier aanpakken
→ Do’s en don’ts bij moestuinieren
→ Factoren die invloed hebben op het groeiproces


Moet je een tuin hebben om mee te doen?

Nee hoor! Je kan ook moestuinieren op je balkon in potten of bakken. Als je iets meer ruimte hebt kan je een vierkante moestuinbak neerzetten waar je verschillende gewassen in kweekt.


Voor wie is de workshop?

De workshop is voor beginners die nog niet veel kennis hebben, en voor moestuinierders die meer willen weten over op een biologische manier moestuinieren.


Datum en tijd

De workshop is op zondag 25 april om 13:00 uur. Het is online live te volgen en duurt ongeveer 1,5 uur. Als je hebt deelgenomen kun je de workshop later terugkijken.

vind-ik-leuk(s)